Eric Carmen on kuollut – levytti monia 1970–80-lukujen ikivihreitä mahtiballadeja

12.3.2024 13:47

Laulaja Eric Carmen on kuollut. Artistin vaimo Amy Carmen kertoi suru-uutisen eilen 11. maaliskuuta Ericin verkkosivuilla. Carmen oli 74-vuotias.

”Surullisin mielin joudumme kertomaan, että Eric Carmen on poistunut keskuudestamme”, Amy Carmen kirjoittaa ja jatkaa:

”Suloinen, rakastava ja lahjakas Eric menehtyi unissaan viikonlopun aikana. Hänelle tuotti paljon iloa tietää, että hänen musiikkinsa kosketti vuosikymmenten ajan niin monia.” Lopuksi Amy pyytää viestissään yksityisyyttä surutyön keskellä.

Eric Carmen nousi tähteyteen 1970-luvulla Raspberries-yhtyeessä. Neljä albumia julkaisseen bändin tunnettuja kappaleita ovat ainakin I Wanna Be With You ja Go All the Way.

1970-luvun puolivälissä Carmen aloitti soolouransa, ja 1970–80-lukujen mittaan mies sävelsi ja levytti monia huomattavan tunnettuja kappaleita. Näitä olivat muun muassa Celine Dioninkin myöhemmin tulkitsema All by Myself, Never Gonna Fall in Love Again ja Make Me Lose Control. Carmen levytti myös Franke Previten ja John Denicolan säveltämän Hungry Eyes -hitin, joka muistetaan erityisesti Dirty Dancing -elokuvasta. Palauta tämä tunteikas tulkinta mieleesi alapuolelta:

Lisää luettavaa