Erinomaisia uutisia Satyriconin ystäville: uuden levyn äänitykset ovat alkaneet, julkaisupäivä selvillä

Satyricon ääänitystilansa uumenissa.

Black metal -duo Satyricon ilmoitti viikonloppuna Facebook-tilillään, että yhtye on alkanut äänittää yhdeksättä levyään. Hyvä!

Äänitysprosessi tehdään pätkissä ja sessiot kestävät yhtyeen mukaan aina heinäkuuhun asti. Kauppoihin levy saapuu 22. syyskuuta, ja samoihin aikoihin bändi aloittaa myös Euroopan-kiertueen. Suomalaiset voinevat siis odottaa keikkajulkistusta loppuvuodelle.

Laulaja Sigurd ”Satyr” Wongraven kertoi taannoin Metal Hammerin haastattelussa, että yhtyeen äänituspaikkana toimii Oslon ulkopuolella sijaitseva maatila. Bändi on jamitellut tilalla jo useaan otteeseen ja nauttinut olostaan huomattavasti, joten kun tuli aika päättää, missä levy tehtäisiin, Satyr ja Kjetil-Vidar ”Frost” Haraldstad päättivät tuoda tarvittavat laitteet maaseudun rauhaan.

”Soitamme siellä niin hyvin. Siellä ulosantiimme tarttuu jotain ainutlaatuista. Siispä mietimme, mitäs jos veisimme äänityslaitteet ja teknikot sinne ennemmin kuin itsemme johonkin studioon. Päätimme tehdä juuri niin”, Satyr kertoi haastattelussa.