Ex-Iron Maiden -laulaja muistelee pahoja terveysvaikeuksiaan – ”Minulla oli noin kolme varttia elinaikaa saapuessani Englantiin”

4.2.2024 12:55

Entinen Iron Maiden -solisti Paul Di’Anno on keitetty jos jonkinlaisissa liemissä. Saatuaan potkut Maidenista vuonna 1981, laulajalla riitti pitkään ongelmia päihteiden kanssa, ja onpa mies ehtinyt istua vankilassakin petoksesta. Samalla Di’Anno on kuitenkin ollut miltei jatkuvasti aktiivinen musiikin parissa niin soolona kuin lukuisissa eri kokoonpanoissakin.

Viime vuosina mies on kärsinyt vakavista terveyshuolista. Tuoreessa haastattelussaan Di’Anno muistelee olleensa välillä todella huonossa kunnossa.

”En ottaisi mitään pois”, Di’Anno sanoo News Rebeatille, ”sillä elämä on ollut mitä on voittoineen, epäonnistumisineen, suruineen ja iloineen.”

Suosiota piisaa erityisesti Etelä-Amerikassa, mihin liittyy yksi Di’Annon tiukimmista terveydellisistä läheltä piti -tilanteista.

”Melkein kuolin Buenos Airesissa! Olin jo palaamassa Englantiin, mutta fanini kidnappasivat minut kymmeneksi päiväksi, joten soitin vielä kymmenen keikkaa tietämättä, että kärsin vakavasta tulehduksesta”, Di’Anno kertoo. ”Kärsin verenmyrkytyksestä siinä vaiheessa kun nousin lentokoneeseen ja minulla oli noin kolme varttia elinaikaa saapuessani Englantiin. Käytin ajan kirjautuakseni sairaalaan, missä sain antibiootteja ja pääsin aloittamaan toipumisprosessin.”

Di’Anno esiintyi perjantaina Buenos Airesissa From Hell Fest -tapahtumassa.

Lisää luettavaa