Ex-Kiss-kitaristiveljekset tukkanuottasilla: Bob Kulick pitää veljeään ”selkäänpuukottajana” – haukkuu myös Kiss-voimahahmot

10.11.2019 14:21

Kissin kanssa työskentelystä tuttujen kitaristiveljesten Bob ja Bruce Kulickin välit vaikuttaisivat olevan melkoisen huonossa jamassa.

Bob syyttää sosiaalisen median kanavissaan veljeään tekijänoikeusrikkomuksesta Kulickin veljesten merhandise-valikoimaan liittyen. Miehen mukaan tuotteet on asetettu myyntiin pelkällä Brucen suostumuksella.

”Minä EN OLE antanut suostumustani tälle, eikä minulle ole maksettu nimeni ja kuvani avulla MYYDYISTÄ tuotteista”, Bob kirjoittaa. ”Tätä kutsutaan tekijänoikeusrikkomukseksi ja se osoittaa selkäänpuukottavan Bruce-veljeni todelliset karvat. Häpeällistä ja aiheetonta. Tilanteeseen tullaan puuttumaan!”

Lisäksi Bob mainitsee ohimennen, että Bruce on hankkinut hänelle lähestymiskiellon, mutta ei sukella sen syvemmälle yksityiskohtiin. Veljensä lisäksi mies niputtaa Paul Stanleyn, Gene Simmonsin ja Kiss-manageri Doc McGheen ”ihmisiksi”, joihin ei ole luottamista.

Bob Kulick on soittanut Kissin levytyksillä studiomuusikon ominaisuudessa, mutta ei ole koskaan ollut yhtyeen varsinainen jäsen. Bruce Kulick toimi puolestaan Kissin virallisena soolokitaristina vuodesta 1984 vuoteen 1996 saakka.

Lisää luettavaa