Ex-Motörhead-kitaristin bändi kaipaa fanien apuja musiikkivideon tekemisessä – ”Käyttäkää rohkeasti luovuuttanne”

Phil Campbell & The Bastard Sons.

Phil Campbell And The Bastard Sons haluaa fanit esiintymään We're The Bastards -videolle.

Motörheadin pitkäaikaisin kitaristi, yhtyeen viimeiseksi jääneessä kokoonpanossa vaikuttanut Phil Campbell on julkaisemassa The Bastard Sons -yhtyeensä kanssa uutta albumia. We’re The Bastards on orkesterin toinen pitkäsoitto ja se näkee päivänvalon 13. marraskuuta. Levyltä on tähän saakka julkaistu maistiaisiksi single Son Of A Gun, jonka videon löydät täältä.

Seuraavana singlelohkaisuna levyltä ollaan julkaisemassa sen nimikkokappaletta, jonka musiikkivideota varten yhtye kaipaa nyt hieman faniensa apuja. Bändin Facebook-sivuilla kerrotaan aiheesta tarkemmin:

”Tarvitsemme videoita, joissa fanimme rokkaavat kodeissaan tekemässä mitä ikinä mieleen tuleekaan. Käyttäkää rohkeasti luovuuttanne ja lähettäkää vapaasti useampiakin videoita! Myös kaikki mahdollinen livekuva bändistä on tervetullutta. Haluaisimme myös pätkiä, joissa laulatte mukana kappaleen kertosäettä, josta voitte kuunnella näytteen täällä”, yhtye kertoo avoimessa kutsussaan.

Orkesteri toivoo lähetettävän materiaalin olevan vaakatasossa kuvattua ja mielellään 4K-tarkkuudella, jos mahdollista. Paras mahdollinen kuvalaatu mitä puhelimesta saa irti kelpaa myös. Videoissa ei saa olla alastomuutta eikä näkyä lapsia. Omat pätkänsä voi ladata tarkoitusta varten luotuun Dropbox-kansioon.

Tarkkaa deadlinea ei videoiden toimittamiselle julkaisussa määritellä, mutta kommenttiosiossa toivotaan fanien lähettävän tuotoksensa seuraavien kymmenen päivän sisällä eli nopeasti laskettuna 25.9. mennessä.

“We’re the Bastards” fan music video!Would you like to feature in our next music video? We are looking for homemade…

Julkaissut Phil Campbell and the Bastard Sons Maanantaina 14. syyskuuta 2020