Ex-Slayer-kitaristi Kerry King paljasti yhden jäsenen uuden yhtyeensä kokoonpanosta – tuttu nimi entisestä yhtyeestä

18.7.2022 23:38

Kitaristi Kerry Kingin sooloalbumista on ollut puhetta aina siitä asti, kun Slayer kuopattiin juhlallisesti vuonna 2019. Nyt hiljaiselo hankkeen suhteen vaikuttaisi olevan päättymässä.

King ei nimeä kaikkia levyllä soittavia muusikoita, mutta paljastaa Metal Hammerin haastattelussa yhden heistä olevan entinen Slayer-rumpali Paul Bostaph.

”Me aloimme juuri treenata ja ainoa henkilö jonka voin paljastaa on Paul, sillä otin hänet Slayeristä ja työskentelemme hyvin yhteen”, King sanoo. ”Emme alkaneet treenata ennen maaliskuun loppua, ja se oli ensimmäinen kerta sitten Slayerin vuoden 2019 lopun keikan, kun sulkeuduimme Paulin kanssa samaan huoneeseen.”

Kingin mukaan Slayer-fanit eivät tule pettymään uuteen materiaaliin.

”Tunnette minut, joten tiedätte miltä se tulee kuulostamaan”, kitaristi sanoo. ”Soitin yhden uuden biisin kaverille ja sanoin, ’jos olen viime vuosien aikana kirjoittanut jotain, joka kuulostaa Slayeriltä, niin se on tämä.’ Hän vastasi: ’Se kuulostaa siltä, kuin se voisi olla peräisin miltä tahansa Slayer-albumilta.’ Tein sen riffin itse asiassa Slayer-keikan backstagella. Olimme kävelemässä lavalle ja nauhoitin sen puhelimella etten unohtaisi sitä.”

Kingin oli tarkoitus suunnata sooloprojektinsa tiimoilta tien päälle jo ennen pandemiaa.

”Jos se olisi ollut minusta kiinni, olisin rundannut jo vuonna 2020”, mies toteaa. ”Mutta tuo pandemia-juttu sotki kaiken kaikilta. Odotin aikani, sillä sen täytyi laantua ensin. En halunnut olla koekaniini, enkä halunnut opetella kiertämään uudelleen. Olen jo maksanut oppirahani, en halua joutua todistelemaan enää mitään.”

”En polje enää kauaa paikallani”, King vakuuttaa lopuksi.

Lisää luettavaa