Ex-Van Halen -laulaja Sammy Hagar sanoo, että Metallica on hänelle velkaa 200 taalaa

19.2.2023 16:14

Soolouraltaan ja Van Halenin keulilta tuttu Sammy Hagar sanoo, että Metallica-leiristä ollaan hänelle velkaa.

Hagar julkaisi Instagramissa ennen vuoden 1988 Monsters of Rock -kiertueen alkua napatun kuvan, jossa Van Halen-, Scorpions-, Dokken-, Metallica- ja Kingdom Come -jäsenistöt. Oheen liittämässään tekstissä Hagar selvittää, mistä velassa on oikein kyse.

”Tämä oli otettu Monsters of Rock -stadionkiertueen lehdistötilaisuudessa”, Hagar kirjoittaa. ”Pakko myöntää, että meillä oli hauskaa hengailla kaikkien näiden tyyppien kanssa. Metallica ei ollut lyönyt vielä läpi Enter Sandmanilla, mutta he tekivät selvää jälkeä ilta toisensa jälkeen ja se oli hankalaa Dokkenille, joka joutui nousemaan lavalle heidän jälkeensä – auts!”

”Löin kaikkien Metallican jätkien kanssa vetoa sadasta dollarista, että kiertueen lopuksi heidän seuraava levynsä möisi platinaa. Tähän mennessä ainoastaan Lars [Ulrich] ja Kirk [Hammett] ovat maksaneet velkansa.”

Kyseinen levy oli syyskuussa 1988 julkaistu …And Justice for All, joka oli samalla ensimmäinen iso M -levytys basisti Jason Newstedille – joka on Hagarin mukaan hänelle edelleen pystyssä James Hetfieldin ohella. …And Justice for All on myynyt tähän päivään mennessä pelkästään Yhdysvalloissa yli kahdeksan miljoonaa kopiota.

Lisää luettavaa