Exodus-kitaristin uusista fanituotteista voisi päätellä, ettei mies edelleenkään niin perusta Kardashianin klaanista ja Kanye Westistä

20.2.2022 21:32

Exodus-kitaristi Gary Holt lanseerasi tunnetusti muutama vuosi sitten paidan, jossa luki suurin kirjaimin ”Kill The Kardashians”. Mies selitti myöhemmin Rock Sverigen haastattelussa, mikä häntä Kardashianin klaanissa oikein hiertää.

”En kadehdi heidän rahojaan, minua vain syljettää, että ihmisistä tulee supertähtiä tekemättä mitään”, mies totesi. ”Kim Kardashian oli vaatekaappien järjestelijä, teki seksivideon, tuli kuuluisaksi ja nykyään hänen nimensä lätkäistään tuotteisiin, ja vihaan heitä syvästi.”

Suhtautuminen ei ole näköjään vuosien varrella muuttunut mihinkään, sillä Holtin uusista fanikamoista löytyy muun muassa kitaraplektroja, joissa Kardashianit esitetään silmät valkoisina ja väärinpäin nököttävät ristit kasvoissaan. Saman käsittelyn kohteeksi on joutunut myös Kim Kardashianin ex-siippa Kanye West.

Toki kuvissa on myös kissoja, joilla luultavasti ei ole juurikaan tekemistä Kardashianien kanssa. Löytyyhän miekkosen kaupasta kaikenlaista muutakin, joten jos aihe vain kiinnostaa, voit tutustua valikoimiin tarkemmin täällä.

Lisää luettavaa