Artisti: Exodus

Gary Holtin tunteikas jäähyväisviesti Slayerille: ”Kaipaan niin filosofisia keskusteluja kuin pieruhuumoriakin”

Slayer on nykyhetkisen tiedon valossa historiaa. Lopettamispäätöksiin on tietysti nykyään vähän vaikea suhtautua vakavasti, kun bändit lopettavat ja tekevät comebackejä tämän tästä, mutta kukaties Slayer osaisi pysyä manan majoilla. Onhan se parempi lopettaa siinä vaiheessa, kun pystyy vielä soittamaan niinkin kovan jäähyväiskeikan kun viime kesän Tuskassa nähtiin.

”Paskin bändi, mitä olen koskaan kuullut” – Slayer-kitaristi näki niin huonon keikan, että suuttui

Slayerin ja Exoduksen kokoonpanoista tuttu Gary Holt purki hiljattain tuntojaan Instagramissa. Holt sattui näkemään suuren jenkkifutismatsin puoliajalla Imagine Dragonsin keikan, ja kokemus oli palautteen perusteella suorastaan traumatisoiva. Holtin julkaisema teksti oli niin räväkkää, että mies taisi tulla itsekin myöhemmin katumapäälle, sillä kirjoitus on nyttemmin poistettu. Aiheesta ehtivät kuitenkin uutisoida muun muassa Loudwire ja Metalhead Zone -blogi.

Thrash metalin ykkösketjusta löytyi Trumpia arvostava muusikko – vaan mikä eteen, kun samassa bändissä soittaa Trump-vihaaja?

Joihinkin asioihin voi tässä ripeästi muuttuvassa maailmassa vielä luottaa, ja yksi niistä on se, että valtaosa yhdysvaltalaisista rockmuusikoista on varsin demokraattivetoista porukkaa. Siksi on huomionarvoista, kun aika ajoin vastaan tulee haastatteluja, joissa artisti ilmoittaakin kannattavansa Donald Trumpin kaltaista kiistanalaista presidenttiä, josta on muodostunut liberaaleille jopa George Bush nuorempaa vihatumpi hahmo – mikä on jo saavutus sinänsä.