Artisti: Exodus

Slayerin Gary Holtin pelot kävivät toteen – kitaristi kertoo saaneensa positiivisen tuloksen koronatestissä

Raportoimme hiljattain, kuinka Slayerin ja Exoduksen riveistä tuttu kitaristi Gary Holt pelkäsi sairastuneensa ympäri maailmaa riehuvaan koronavirukseen. Nyt Blabbermouth tietää kertoa miehen tuolloisten pelkojen ja epäilysten käyneen toteen.

Suomessakin pistäytynyt thrash-kiertue joutui koronaviruksen uhriksi: Testamentin ja kumppaneiden Italian-keikka peruttiin

Testamentin, Exoduksen ja Death Angelin yhteiskiertue oli taannoin Suomessa ongelmissa, kun bändit eivät saaneet kaikkea laitteistoaan ajoissa Tukholmasta Helsinkiin. Tämän lisäksi Exoduksen Gary Holt päivitteli sosiaalisessa mediassa, kuinka myrskyinen laivamatka Suomeen oli kerta kaikkiaan karmea kokemus. Vaikeaa siis oli Skandinaviassa, mutta eipä mene bändeillä sen helpommin etelässäkään. Nyt kantautuu tietoja, että yhtyeiden Italian-keikka peruttiin koronaviruksen vuoksi.

Metallitähdet joutuivat ruotsinlaivalla pahaan myllytykseen: ”Hulluinta, mitä olen kokenut”, Gary Holt kirjoittaa

Testament, Exodus ja Death Angel esiintyvät paraikaa Suomessa The Bay Strikes Back -kiertueella. Eilen esiintymispaikkana oli Helsingin The Circus, ja tänään yhtyeen soittavat Tampereen Pakkahuoneella. Exodusin kitaristi, myös Slayerin viimeisestä kokoonpanosta tuttu Gary Holt julkaisi eilen päivityksen, jonka perusteella Suomeen saapuminen ei sujunut bändeiltä aivan helposti.