”Fanit haluavat mieluummin Aerosmithin” – Joe Perry ja Brad Whitford eivät innostu Steven Tylerin kantrisooloilusta

15.2.2016 09:35

Aerosmith-nokkamies Steven Tyler julkaisee tänä vuonna albumillisen kantrimusiikkia, josta on saatu ensimakua jo kahden singlen verran. Tylerin sooloilu ei kuitenkaan miellytä hänen bänditovereitaan Aerosmithissa.

Toinen osapuoli ”Toxic Twinseistä”, Joe Perry oli vähäpuheinen, muttei järin innostunut USA Todayn haastattelussa, kun Tylerin kantrisooloilu otettiin puheeksi.

”Jos en olisi tiennyt sen olevan hän kun kuulin kappaleen, olisin ajatellut vain että ’ihan ok, seuraava’. Eipä siitä oikein muuta voi sanoa. Steven on Nashvillessä tekemässä mitä tekee, vitun rhinestone cowboy -hattu päässä ihan ’Yippee ki yay’. Ei kait siinä”, Perry kommentoi lehdelle.

Aerosmith kitaristi Brad Whitford osoitti myös tyytymättömyyttä Tylerin sooloiluun Billboardin haastattelussa marraskuussa.

”Hän ilmeisesti ajattelee soolouransa olevan jättimenestys, eikä ymmärrä – ja tämä on vain minun mielipiteeni – että hänen faninsa haluavat nähdä hänet mieluummin Aerosmithin keulilla eivätkä oikeasti välitä siitä, mitä hän omasta mielestään on nyt tekemässä. Mutta jos hän todella tätä haluaa, mikäpä minä olen sanomaan ei”, Whitford totesi.

Lisää luettavaa