Festivaalitietoja: Qstock julkisti parikymmentä ensi kesän esiintyjää, mukana isoja ulkomaisia nimiä

29.11.2018 10:33

Kuten tänään jo aiemmin kerrottiin, The Offspring esiintyy ensi kesänä Oulun Qstockissa. Tämä ei kuitenkaan ollut tapahtuman ainoa julkistus, vaan festivaali ilmoittaa saman tien pitkän rivin muitakin artisteja.

Kookkaiden ulkomaisten bändien saralta tiedotetaan, että Offspringin lisäksi australialainen Airbourne konsertoi Qstockissa. Suomalaisten nimien puolella taas mainitaan sellaisia yhtyeitä kuin Ville Valo & Agents, Anna Puu, Apulanta, Beast in Black, Barbe-Q-Barbies, Elastinen, Evelina, JVG, Kaija Koo, Michael Monroe, Popeda, Radiopuhelimet, Rytmihäiriö, Stam1na, The 69 Eyes, Vesala ja Vesterinen Yhtyeineen. Sitten vielä Moldovasta saapuu Suomeen kokoonpano nimeltä Infected Rain.

Qstockin joululippujen myynti on alkanut tänään, ja myynti jatkuu vuoden loppuun. Kahden päivän tavallinen lippu maksaa nyt halvimmillaan 109 euroa, ja hinta nousee ensi vuoden puolella. Joululippuja on myynnissä rajoitettu erä. Pääsyliput ovat myynnissä Ticketmasterissa sekä Oulun, Kempeleen, Kemin, Tornion ja Rovaniemen Prismoissa (S-Etukortilla). Päiväkohtaiset liput tulevat myyntiin tammikuussa. Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 26.–27. heinäkuuta.

Lisää luettavaa