Flow pysyy sittenkin Suvilahdessa vielä ensi kesän – ”Saammekin jättää niin sanotusti pitkät jäähyväiset”

Kyse on kuitenkin vain jatkoajasta, muistuttaa festivaalin taiteellinen johtaja Tuomas Kallio.
31.7.2023 11:42

Helsingin Suvilahdessa vuodesta 2007 järjestetty Flow Festival tiedotti viime keväänä, että kesän 2023 festivaalin tulee olemaan viimeinen Suvilahdessa juhlittava ja tapahtuma vaihtaa paikkaa pois alueella jatkuvasti laajentuvien rakennustöiden alta. Rakennussuunnitelmiin on kuitenkin tullut viivästyksiä, joiden johdosta Flow’n ja Suvilahden yhteinen taival jatkuukin vielä ensi vuonna.

”Saatuamme kaupungilta tiedon rakennustöiden lykkääntymisestä, aloimme tutkia tilannetta Flow’n kannalta uudelleen. Asian nyt varmistuttua voimme iloksemme ilmoittaa, että Flow’n tarina Suvilahdessa saa jatkoa ja festivaali järjestetään tutulla paikallaan vielä kesällä 2024”, kertoo festivaalin taiteellinen johtaja Tuomas Kallio.

”Suvilahden rakennustyöt tulevat todennäköisesti toteutumaan joka tapauksessa lähitulevaisuudessa, joten kyse on Flow Festivalin osalta jatkoajasta. Saammekin jättää niin sanotusti pitkät jäähyväiset alueelle, jossa olemme kasvaneet ja rakentaneet Flow’sta monille niin rakkaan festivaalin ja tärkeän osan Helsingin kulttuurielämää.”

Kuluvan kesän Flow Festival järjestetään Suvilahdessa 11.–13. elokuuta. Tapahtuman lähes 150 artistia käsittävään ohjelmistoon lukeutuvat muun muassa Lorde, juuri uuden levyn julkaissut Blur, Wizkid, Kaytranada, Christine & The Queens, Tove Lo, Devo, Pusha T, Caroline Polachek, Suede, Moderat ja monia muita.

Lisää luettavaa