Foo Fighters ja Queens Of The Stone Age on pelkkää tylsää huutamista, kuittaa Noel Gallagher – ”Kuka haluaa tehdä lauluja uutisista?”

Noelista on tänä päivänä paljon vallankumouksellisempaa laulaa ilosta ja toivosta.

Uuden levynsä 24. marraskuuta julkaiseva Noel Gallagher piti hiljattain lehdistötilaisuuden Milanossa. Kyselytuokion aikana hän muun muassa totesi laulavansa uudella levyllään mieluummin iloisista asioista eikä halua pureutua monien nykypäivän artistien tavoin päivän kuumimpiin puheenaiheisiin tai politiikkaan, mikä on Noelista huolestuttava suunta kitararockille.

”On tosi helppoa vain ottaa kitara käteen ja laulaa siitä, mitä uutisissa näytetään. En oikein ymmärrä, mikä pointti siinä on. Tänä päivänä on lähes vallankumouksellista tehdä biisejä, jotka ovat täynnä iloa ja toivoa. Kitaramusiikista on tullut pelkkää huutamista. Kuten Dave Grohl, mistä hän oikein vaahtoaa? Tai Green Day ja se kaveri Queens Of The Stone Agesta, mistä he oikein huutavat? Jostain vitun uutisista”, Noel kummastelee.

”Kuka haluaa tehdä lauluja uutisista? Uutiset ovat tylsiä. Donald Trump on vitun tylsä. Politiikka on tylsää. Se Pohjois-Korean pieni, lihava tyyppi näyttää hassulta, mutta on silti vitun tylsä. Miksi haluatte tehdä lauluja sellaisista asioista?”