Foo Fighters -kapteeni Dave Grohl julkaisee muistelmakirjan – Sai kipinän Instagramissa jakamistaan tarinoista

The Storytelling näkee päivänvalon syksyllä.
7.4.2021 13:08

Entinen Nirvana-rumpali, nykyisin suurta suosiota nauttivaa Foo Fightersia luotsaava Dave Grohl julkaisee syksyllä kirjan, johon on koottu lennokkaasti kerrottuja tarinoita ja muistelmia miehen elämän ja värikkään uran varrelta. The Storytelling -kirjan julkaisupäiväksi on ilmoitettu 5. lokakuuta.

”Tarinankerronta on iso osa kaikkea, mitä teen. Oli kyseessä sitten laulu, dokumentti tai muu kirjoitettu teksti, olen aina halunnut jakaa kokemuksiani. Se on asia, joka tuntuu jännittävältä niin luovassa mielessä kuin ihan vain ihmisenä”, Grohl avaa.

”Kun maaliskuussa 2020 tajusin, että päivätyöni Foo Fightersissa on menossa tauolle, laitoin pystyyn Instagram-tilin ja päätin keskittää kaiken luovan energiani kirjoittamalla tarinoitani ylös, mikä on jotain, mitä suuresti rakastan, mutta johon minulla ei aiemmin ole ollut aikaa. Huomasin pian saavani jokaisesta julkaistusta tarinasta saman tunteen, joka valtaa kun soitan biisejäni yleisön edessä, joten jatkoin kirjoittamista. Lukijoiden reaktiot täyttivät sieluni kuin minkä tahansa areenan aploodit. Niinpä otin kaikki nämä elämänkokemukseni – uskomattomat, vaikeat, hauskat ja koskettavat – ja päätin, että nyt on aika pukea ne vihdoin sanoiksi.”

The Storytelling -kirjaa odotellessa voit tutustua Dave Grohlin tarinoihin tämän Instagram-sivuilla.

Lisää luettavaa