Foo Fighters palaa varjoista parrasvaloihin – Taylor Hawkinsin muistoa juhlitaan kahdessa jättikonsertissa

RMV / Shutterstock / AOP

Foo Fightersin miehistö on viettänyt nyt muutaman kuukauden suruaikaa. Yhtye koki karmean menetyksen, kun rumpali Taylor Hawkins kuoli 25. maaliskuuta Kolumbiassa jokseenkin hämärissä olosuhteissa. Hawkins oli 50-vuotias. Tarkkaa kuolinsyytä ei ole vieläkään kerrottu.

Nyt Dave Grohl miehistöineen ilmoittaa palaavansa syyskuussa esiintymisareenoille. Yhtye ilmoittaa verkkosivuillaan järjestävänsä kuolleen toverinsa muistoksi kaksi juhlakonserttia. Näistä ensimmäinen nähdään 3. syyskuuta Lontoon Wembleyllä ja toinen 27. syyskuuta Los Angelesin Kia Forumissa. Keikkojen esiintyjäkaartia ei ole julkistettu, mutta mikäli Hawkinsin Queen-arvostuksesta voi mitään päätellä, tiedossa on oletettavasti vähän Freddie Mercuryn muistokeikkaa muistuttava spektaakkeli.

Hawkinsin perhe puolestaan julkaisi ensimmäistä kertaa rumpalin kuoleman jälkeen viestin tilanteestaan. Taylorin puoliso Alison Hawkins kiittää yleisöä ihmisten osoittamasta tuesta ja kehottaa kaikkia juhlistamaan edesmenneen muusikon muistoa. Lue viesti alempaa: