Freddie Mercuryn Lontoon-koti on myynnissä – ”Se oli hänen unelmansa, hänen visionsa”

Talon pyyntihinta on noin 35 miljoonaa euroa.
29.2.2024 16:24

Edesmenneen Queen-nokkamies Freddie Mercuryn koti Kensingtonin Garden Lodgessa on myynnissä. Mary Austin, Mercuryn läheinen ystävä joka peri talon laulajalta tämän kuoltua vuonna 1991, on laittanyt pyyntihinnaksi noin 35 miljoonaa euroa – noin tuhat kertaa enemmän, kuin mitä Mercury siitä maksoi vuonna 1980.

Bloombergin kuvailun mukaan talossa on muun muassa kahdeksan makuuhuonetta, Japani-teemainen olohuone ja puutarha, kirjasto, baari ja työskentelyhuone, jossa Mercury tapasi soittaa pianoaan.

”Se oli minun lähinnä paperilla. Hoidin taloa hänen kanssaan ja hänen puolestaan. Se tulee aina olemaan hänen. Se oli hänen unelmansa, hänen visionsa”, toteaa 72-vuotias Mary Austin, joka viime vuonna myi huutokaupassa suuren osan talon huonekaluista.

”Huutokauppa oli valtava urakka enkä ollut ihan varma, mitä tulisin tässä tilanteessa tuntemaan. Mutta ymmärsin, että nyt oli tullut sen aika.”

Austin toivoo seuraavalta omistajalta vain yhtä asiaa:

”Viimeinen asia mitä haluan, että joku tulee ja sanoo ’Kyllä, ostan sen’ ja purkaa talon. Tämä on hyvin uniikki ja kaunis paikka ja tiedän, että sillä on tarkoitus. Freddielle sillä ainakin oli”, Austin sanoo.

Kuvia Mercuryn entisestä kodista voit katsoa CNN:n uutisesta.

Lisää luettavaa