Fullsteamin valta vaihtuu – Uusi johtaja on Music Finlandista siirtyvä Tuomo Tähtinen

11.12.2017 10:12

Fullsteam Agencyn toimitusjohtaja vaihtuu. Yhtiössä vuodesta 2008 asti työskennelleen Heidi Ahon tilalle toimitusjohtajaksi tulee Tuomo Tähtinen, joka työskentelee nykyisin Music Finlandin toiminnanjohtajana. Valta vaihtuu 5.3.2018.

Tuomo Tähtinen (s. 1982) on hyvin tunnettu ja arvostettu vaikuttaja suomalaisessa musiikkibisneksessä. Hänet on palkittu kahdesti Vuoden järjestövaikuttaja -tunnustuksella Musiikki & Median gaalassa.

– On äärimmäisen hienoa päästä osaksi Fullsteam Agencyn huipputiimiä. Yritys on kehittynyt paljon viime vuosina ja panostanut rohkeasti uudistumiseen. Uskon, että Fullsteamilla on loistavat edellytykset olla paras yhteistyökumppani kotimaisille ja ulkomaisille artisteille ja tarjota suomalaiselle yleisölle yhä enemmän ainutlaatuisia live-kokemuksia, Tuomo Tähtinen kommentoi.

Fullsteamin hallituksen puheenjohtaja Juha Kyyrö kiittelee väistyvää toimitusjohtajaa Heidi Ahoa vuolaasti.

– Olen ikuisesti kiitollinen Heidille yhteisistä työvuosista, joiden aikana Fullsteam Agency kasvoi Suomen merkittävimmäksi live-toimijaksi ja vakiinnutti paikkansa myös kansainvälisesti, Kyyrö sanoo.

– Oma työhistoriani Tuomon kanssa alkoi vuonna 2005, jolloin hän järjesti Lahdessa Komeetta-klubia, jossa esiintyivät aikoinaan Fullsteamin artisteista esimerkiksi Lapko ja Rubik. Olemme sen jälkeen tehneet tiivistä yhteistyötä eri rooleissa jo yli 10 vuotta, ja olen aina arvostanut suuresti Tuomon tapaa kohdata ja kohdella muita ihmisiä välillä raadollisessakin musiikkibisneksessä. Uskon, että Tuomo on paras mahdollinen toimitusjohtaja Fullsteam Agencylle.

Fullsteam Agency on osa suurta eurooppalaista FKP Scorpio -konsernia.

Lisää luettavaa