Game of Thronesin tekijäryhmä halusi ilahduttaa Arya Starkin näyttelijää: pyysi tämän suosikkiartistin pikkurooliin seuraavalle tuotantokaudelle

Game of Thronesin tekijäryhmä jatkaa muusikoiden kiinnittämistä fantasiasarjan esiintyjälistaan. Aikaisemmin miekan ja magian maailmassa on seikkaillut muun muassa Mastodonin, Coldplayn, Dr. Feelgoodin ja Sigur Rósin jäseniä, ja nyt The Guardian uutisoi, että Ed Sheeran on kiinnitetty pikkurooliin seitsemännelle tuotantokaudelle.

Artistin mukanaolo on ilmeisesti osittain työryhmän lahja Arya Starkia esittävälle Maisie Williamsille, joka on kova Sheeran-fani. ”Olemme jo vuosia yrittäneet saada Sheerania sarjaan Maisien yllätykseksi, ja nyt viimein onnistuimme”, sarjan tuotantoryhmän johtoportaaseen kuuluva David Benioff kertoi The Guardianille.

Sheeranin roolia ei ole vielä paljastettu, kuten ei ole oikeastaan mitään muutakaan 16. heinäkuuta alkavasta seitsemännestä kaudesta. Toivottavasti hänelle käy paremmin kuin Mastodonin kavereille, jotka zombieörkit teurastivat viitoskaudella.