Gene Simmons sanoo olleensa väärässä kannabiksen suhteen, paljastaa uusia Kiss-jäseniä hakevasta tv-ohjelmasta käydyn jo keskusteluja

Wikimedia Commons

Komealta kalskahtavan “chief evangelical officer” -tittelin kanadalaiselta kannabisyhtiöltä itselleen hankkinut Gene Simmons sanoo olleensa pahasti hakoteillä suhtauduttuaan aina kannabikseen samoin kuin muihin huumausaineisiin.

”Olin väärässä ja tietoni olivat virheellisiä”, Simmons toteaa Toronto Sunille. ”Ei tarvitse olla nero tuomitakseen huumeiden tai alkoholin väärinkäyttöä, kaikki tietävät että se on väärin, mutta olen suhtautunut vähättelevästi kannabikseen. En tiennyt siitä tarpeeksi. Torjuin sen vain suoralta kädeltä.”

”Minun täytyy vain niellä ylpeyteni ja myöntää se”, mies jatkaa. ”Minulla oli tapana vähätellä kaikkea tietämättömyyttäni ja ylimielisyyttäni. Kun kolmisen vuotta sitten tutkin perehdyin asiaan itsekseni, löysin hämmästyttävää uutta lääkärien ja tutkijoiden selvittämää tietoa kannabiksesta.”

Simmons paljastaa omistavansa 10 miljoonaa edustamansa Invicta-yhtiön osaketta ja hänen toimenkuvaansa sisältyy esiintyminen vähintään 50:ssä promotilaisuudessa seuraavan viiden vuoden aikana. ”En ole niinkään julkkis, vaan pikemminkin liikemies, sillä toista kaltaistani ei ole. Minulla on ravintolaketju ja muutama muukin yritys, joilla ei ole mitään tekemistä kitaransoiton kanssa. Loppuviimeksi liiketoiminta on kaikkein seksikkäintä toimintaa.”

Kannabispuheiden lisäksi Simmons paljastaa keskustelleensa tosi-tv-tuottaja Mark Burnettin kanssa sarjasta, jossa etsittäisiin Kissiin uuden sukupolven pelimanneja. Mies on yhdessä Paul Stanleyn kanssa puhellut useampaankin otteeseen viime vuosien aikana legendaarisen yhtyeen tulevaisuudenkuvioista ilman liki seitsemänkymppisiä perustajiaan. ”Emme voi tehdä tätä ikuisesti”, Simmons summaa.