Ghost-pomo sanoo yhtyeen työstävän elokuvaa – luvassa muutakin kuin pelkkää konserttikuvastoa

11.10.2023 21:27

Ghost-dynamo Tobias Forge kertoo, että yhtyeen kaksi Los Angelesin Kia Forumilla syyskuussa soittamaa keikkaa taltioitiin osaksi tulevaa elokuvaa.

Forge sanoo Metal Hammerin haastattelussa yleisöä käytetyn extroina, ja että tuleva projekti ei tule keskittymään pelkkään konserttimateriaaliin.

”Me käytännössä kuvasimme elokuvaa”, Forge sanoo. ”Ja käytimme kahden illan yleisöjä extroina… Se tulee olemaan elokuva, jossa on konserttielementtejä. Paljon siitä, mitä ihmiset kokivat [Los Angelesissa], tulee olemaan osa tätä projektia.”

Forge sanoo olleensa myös mielissään siitä, että puhelimet ja muut kuvauslaitteet oli kielletty molemmissa konserteissa.

”Kun aloin pistää tätä kasaan, tuumin että: ’Voi luoja, tässä on niin paljon mietittävää että meinaa taju lähteä.’ Sitten se meni siihen, että ’ei, ei, älä edes ajattele koko asiaa.'”, Forge kertoo. ”En ole koskaan nähnyt yleisön osallistuvan tuolla tavoin sitten klubiaikojen. Ne olivat parhaat Ghostin kanssa koskaan soittamani keikat ihan vain siksi, ettei minun tarvinnut katsella niitä vitun kännyköitä.”

Lisää luettavaa