Glenn Danzig ja Jerry Only yhtaikaa lavalla – näissä merkeissä kulki Misfitsin viimeinen reunion-keikka

Lauantaina saattoi päättyä eräs punkrockin tärkeimmistä ja kivuliaimmista yhteistyökuvioista. Misfits-muusikot Glenn Danzig ja Jerry Only keskittyivät vuosikymmenten ajan riitelemiseen ja oikeistaisteluihin, kunnes kolme vuotta sitten kaksikko ilmoitti sopineensa riitansa ainakin siinä määrin, että pystyivät nousemaan yhtaikaa lavalle. Koko maailman suureksi hämmästykseksi Misfitsin alkuperäinen kolmikko (mukana kitaristi Doyle Wolfgang von Frankenstein) esiintyi vuoden 2016 Riot Festissä Yhdysvalloissa, ja perään julkistettiin vielä lisääkin reunion-keikkoja.

Metalsucks-sivuston tutkivan journalistin mukaan reunionissa oli kysymys enimmäkseen Danzigin ja Onlyn välisen lakijutun selvittämisestä, mutta mitäs tuosta, mukavahan se oli saada pääkallojengi taas tositoimiin.

Blabbermouth julkaisi nyt pari yleisöstä kuvattua videota lauantain Misfits-keikalta Philadelphiasta. Katso pätkät alapuolelta. Enempää ei yhtyeellä tosiaan ole konsertteja listattuna kalenteriin, ja haastattelujen mukaan Danzig keskittyy seuraavaksi taas soolohommiinsa, eli olikohan alkuperäisen Misfitsin tarina sitten siinä. Jos haluat tietää, millaisella setillä bändin reunion sai päätöksensä, katso kappalelista täältä.