Glenn Freyn leski haastaa The Eagles -kitaristia hoitaneen sairaalan oikeuteen – Syyttää hoitovirheestä ja laiminlyönneistä

Glenn Frey

Cindy Frey syyttää sairaalaa ja sen vatsaelinsairauksien erikoislääkäriä miehensä kuolemaan johtaneista hoitovirheistä.

Tammikuussa 2016 kuolleen The Eagles -kitaristi ja perustajajäsen Glenn Freyn leski Cindy Frey on haastanut newyorkilaisen Mount Sinain sairaalan ja muusikkoa hoitaneen gastroenterologin oikeuteen kuolemaan johtaneista hoitovirheistä ja potilaan laiminlyönnistä. Asiasta kertoo Rolling Stone.

Paksusuolen tulehduksen ja keuhkokuumeen aiheuttamiin komplikaatioihin menehtynyt Frey oli sairaalassa hoidettavana syksyllä 2015. Syytteen mukaan Mount Sinai ja vatsaelinsairauksiin erikoistunut lääkäri Steven Itzkowitz eivät hoitaneet kunnolla potilaansa ruoansulatusjärjestelmän sairauksia eivätkä osanneet määritellä tämän hengitysvaikeuksia.

Cindy Frey hakee oikeusteitse korvauksia kivusta ja kärsimyksestä, kuolemantuottamuksesta ja virkavelvollisuuden rikkomisesta tarkemmin määrittelemättömän summan verran. Eagles-yhtyeen ja lesken lakimiehet ovat kieltäytyneet kommentoimasta syytettä eikä sairaalan edustajia ole tätä kirjoittaessa vielä tavoitettu kommentoimaan tapausta.