Glenn Tiptonin tytär päivitti Judas Priest -kitaristin kuulumisia, kertoi myös omista hienoista suunnitelmistaan

AOP

Parkinsonin tautiin sairastuneen Judas Priest -kitaristi Glenn Tiptonin tytär Karina Greenin on julkaissut somepäivityksen, jossa kertoo isänsä terveydentilasta sekä omista lähitulevaisuuden suunnitelmistaan.

Greenin kertoo aikovansa osallistua Barcelonan maratonille kerätäkseen rahaa Parkinsonin taudin tutkimukseen. Lisäksi hän on perustanut varojen keräämiseksi GoFundMe-kampanjan, joka on kerännyt jo miltei koko koko 2 500 punnan tavoitteensa kuudessa päivässä.

”Kuten monet teistä tietävätkin, isäni (Glenn Tipton) sairastaa Parkinsonin tautia”, Greenin kirjoittaa päivityksessään. ”Se vaikuttaa niin moneen asiaan hänen elämässään ja on pakottanut hänet vetäytymään täysipäiväisestä kiertämisestä (vapina aiheuttaa koordinaatio-ongelmia, jotka heikentävät kitaransoiton tarkkuutta ja nopeutta). Isäni on taistelija ja hänellä on todella positiivinen asenne kamppaillessaan tätä julmaa sairautta vastaan.”

”Judas Priest on perustanut The Glenn Tipton Parkinson’s Foundationin hänen kunniakseen ja kaikki sen keräämät varat ohjataan uuden hoitomuodon, magneettikuvaus- ja ultraäänitekniikalla toteutetun kohdennetun aivoleikkauksen, kehittämiseen. Vaikka kehitys onkin vielä alkuvaiheissaan, sen käytöstä on saatu jo hyviä tuloksia essentiaalisen vapinan hoidossa. Isä on innokas auttamaan muita ihmisiä panemaan sairaudelle kampoihin ja haluaisin todella auttaa häntä siinä. Osallistun Barcelonan maratonille (10. maaliskuuta) yrittääkseni kerätä rahaa hyvään tarkoitukseen. Kaikki lahjoitukset ovat tervetulleita!”

Tipton on kertonut saaneensa diagnoosin taudistaan viisi vuotta sitten, mutta ehti kärsiä siitä sitä ennen luultavasti ainakin toiset viisi vuotta.