Grillijono K.O. valmistautuu grillikauteen tuoreella singlellä – Marinaadien hautaan on pysynyt keikkasuosikkina bändin alkuajoista asti

Grillijono K.O.

"Resepti löytyy kertosäkeistöstä ja marinoinnin seuraukset säkkäreistä",toteaa laulaja-kitaristi Lobo-Tommi.

Turborockyhtye Grillijono K.O. julkaisee 26. maaliskuuta esikoispitkäsoittonsa Napalmia korville. Nyt levyltä on julkaistu kolmas ja viimeinen singlelohkaisu Marinaadien hautaan, joka on nokkamies Lobo-Tommin mukaan bändin ensimmäisiä biisejä ja pysynyt keikkavakiona alkuajoista saakka.

”Alun perin ’marinaadien hauta’ oli kavereiden keksimä nimitys sille punaiselle lihalitkulle, jota einestehtaat tuotteissaan marinaadiksikin kutsuvat. Välittömästi läpän kuultuani tajusin, että biisi tästä on tehtävä. Kappaleessa ei kuitenkaan marinoida kuolleen eläimen paloja, vaan ihan täysikasvuista mieshenkilöä. Resepti löytyy kertosäkeistöstä ja marinoinnin seuraukset säkkäreistä. Näitä onkin hyvä kerrata näin grillikauden kynnyksellä”, Lobo-Tommi avaa.

Kuuntele Marinaadien hautaan tuosta alta. Mikäli maistui, niin ota haltuusi myös aiemmat singlejulkaisut Fuck me up before you go-go sekä Mä oon sun koira.