Guardians of the Galaxy -elokuvan soundtrack oli loistava, nyt paljastettiin jatko-osan musiikkivalinnat – mukana David Hasselhoff!

The Guardians of the Galaxy -elokuva (2014) oli yllättävän suuri hitti, ja huhtikuun lopussa ensi-iltaan tulevasta jatko-osasta odotetaan samanlaista. Ainakin trailerit ovat luvanneet ykkösosan ystäville hyvää, joten kenties odotukset pystytään lunastamaan. Aika näyttää!

Ensimmäinen elokuva muistetaan siitäkin, että sen soundtrack oli täynnä harvinaisen toimivia kappalevalintoja. Kevytmielisen scifi-elokuvan taustalla kuultiin muun muassa David Bowien, The Jackson Fiven, 10cc:n ja Marvin Gayen vanhoja hittejä, ja yllättävä kombinaatio nosti monet jo unohdetut biisit jälleen yleisön huulille.

Ei siis ihme, että kakkososankin musiikkiin kiinnitetään erityistä huomiota. Nyt yleisölle esitellään, mitkä biisit on tällä kertaa napattu mukaan.

Joukossa on esimerkiksi Electric Light Orchestraa, Fleetwood Macia, Cheap Trickiä, Parliamentia ja Cat Stevensiä. Katso koko kappalelistaus alla olevasta kuvasta. Ei hullumman näköinen setti ollenkaan!

Eritystä mielenkiintoa kohdistuu litanian viimeiseen kappaleeseen, joka Consequence of Soundin mukaan on vuonna 1977 julkaistun Star Warsin teeman discoversion hengessä tehty biisi. Sitä on pestattu tähdittämään itse David Hasselhoff, eli timanttista kamaa on väistämättä tiedossa.