Guns N’ Roses esiintyy Coachellassa – Mutta millä kokoonpanolla?

Merkit viittaavat ainakin Slashin ja Duffin olevan mukana
5.1.2016 09:34

Kalifornialaisfestivaali Coachella on vahvistanut artistikattauksensa. Tulevana huhtikuuna sen lavalle nousevat muun muassa paluun tehnyt LCD Soundsystem, Ellie Goulding, Sia, Foals, Major Lazer CHVRCHES, Rancid – ja Guns N’ Roses. Jopa itse Axl Rose twiittasi asiasta, joten itse keikka melko varmaan toteutuu. Vaan kuka nähdään Axlin rinnalla?

Festivaalin kotisivuilla ei kuitenkaan eritellä sen tarkemmin, millä kokoonpanolla Axl Rose aikoo lavalle kivuta. Vahvistus asiaan piti saada tänä iltana, kun Axl Rosen oli määrä vierailla Jimmy Kimmelin juontamassa talk show’ssa. Nyt Axlin nimi on kuitenkin kadonnut show’n vieraslistalta.

Jotain kuitenkin kertoo se, että sekä Slash että Duff McKagan ovat postanneet Facebook-fiidiinsä klassisen GN’R-logon. Sen saman, joka löytyy tällä hetkellä Guns N’ Rosesin virallisilta kotisivuiltakin. Duff on jopa vaihtanut logon profiilikuvakseen.

Asia lienee tätä myöten jo taputeltu, mutta mikään ei GN’R-maailmassa ole varmaa, ennen kuin asia kuullaan suoraan Axl Rosen suusta. Silmät ja korvat tarkkana siis!

Lisää luettavaa