Guns N’ Roses -keulakuva sättii kovin sanoin Vladimir Putinia – ”Tunteeton, valehteleva ja murhanhimoinen pieni mies”

16.7.2022 19:57

Guns N’ Roses -laulaja Axl Rose lyttää Venäjän presidentti Vladimir Putinin ja omistaa yhtyeen juuri päättyneen Euroopan-kiertueen Foo Fightersin Taylor Hawkinsille tuoreessa somepäivityksessään.

Rose kiittää yhtyeensä faneja Ukrainalle osoittamastaan ”rakkaudesta ja tuesta” ja ylistää maan ”jaloa ja kauhistuttavaa taistelua vapauden puolesta”. Laulaja myös tuomitsee Putinin hallituksen ”jatkuvasti totalitaristisemmaksi muuttuvaksi hallinnoksi, jota johtaa tunteeton, valehteleva ja murhanhimoinen pieni mies, jolla on vanhanaikaiset tavoitteet eikä lainkaan arvostusta ihmiselämää kohtaan”.

Solisti omisti Euroopan-kiertueen maaliskuussa menehtyneelle Hawkinsille.

”Se on vain pieni ele. On aina hankalaa toimia tämän suuruusluokan asioiden kanssa, mutta haluaisimme kunnioituksesta omistaa tämän kiertueen ystävällemme Taylor Hawkinsille”, Rose kirjoittaa. ”Taylor oli todella mahtava tyyppi, ja häntä oli aina ilo nähdä!”

Lisäksi Rose kiitti Carrie Underwoodia, joka esiintyi Gunnareiden kanssa Isossa-Britanniassa keikoilla, joilla Rose itse kärsi ääniongelmista.

”Edes joku osasi laulaa”, Rose kuittaa.

Guns N’ Roses jatkaa kiertämistä syyskuussa. Tuolloin yhtye suuntaa Etelä-Amerikkaan, josta matka käy Mexicoon, Japaniin, Australiaan ja Uuteen-Seelantiin.

Alla Rosen päivitys.

Lisää luettavaa