Guns N’ Rosesin konserteissa edelleen vaaran tuntua – Yleisö ryntäsi aitojen läpi, turvamies löi fania päähän

Guns N’ Roses oli 90-luvulla kulta-aikoinaan maailman vaarallisimman rockbändin maineessa. Yhtye tuli tunnetuksi räjähdysherkistä keikoistaan, jotka saattoivat päättyä jopa konserttiareenan totaalisesti tuhoavaan mellakkaan. Kuluvan vuoden reunion-kiertue on pääasiassa sujunut ilman suurempia ongelmia ja välikohtauksia, mutta viime perjantaina Guns N’ Rosesin konsertissa saatiin pieni tuulahdus menneisyydestä.

Eteläamerikkalaiset fanit tunnetaan rockpiireissä varsin intohimoisena ja riehakkaana yleisönä. Niinpä ei ole mikään järin suuri yllätys, että yleisö riehaantui Guns N’ Rosesin konsertissa Buenos Airesissa ja ryntäsi VIP-alueelle lavan eteen turva-aitojen läpi. Istumakatsomosta tilannetta kuvanneen katsojan videolta näkyy, miten eturiviin tulviva yleisömassa saa turvajärjestelyt hetkeksi totaalisen sekaisin. Aitoja kaatuu ja siirtyy ja joukon rauhoittamiseen tarvitaan kymmeniä turvamiehiä.

Videolle tallentui myös tilanne, jossa yli-innokas turvamies ottaa vauhtia ja lyö varsin hämmentynyttä sivustaseuraajaa takaapäin päähän. Seuratkaa alla olevalla videolla sinipaitaista kaveria huomioliiveissä kahdentoita sekunnin kohdalla.

Loppukonsertti sujui kuitenkin varsin erikoisempia välikohtauksia ja itse bändi oli myös liekeissä. Lavalle nousi Axl Rosen, Slashin, Duffin ja kumppaneiden lisäksi alkuperäinen rumpali Steven Adler soittamaan muutamia Appetite For Destruction -levyn klassikkoralleja.