Haluatko masentua? Verkkosivu kertoo sinulle vertailukohdaksi, mitä hienoa David Bowie teki sinun ikäisenäsi

Mitä tavallinen ihminen tekee 22-vuotiaana? Opiskelee luultavasti jossain. Joku menee yliopistoon, toinen ammattikorkeakouluun ja kuka nyt minnekin. Ammattikoulusta valmistuneet ahkeroivat jo kaulaansa myöten työelämässä – kunhan työpaikka on löytynyt.

Vaan ei David Bowie. Bowie keskittyi 22-vuotiaana rocktähtenä olemiseen, menestyihän hänen Space Oddity -singlensä hyvin brittilistoilla. Tyylinvaihdos parin vuoden takaisen debyyttilevyn hippifolkista kannatti.

Entä mitä ihmiset puuhaavat täyttäessään 60 vuotta? Haaveilevat eläkkeestä, kenties. David Bowie sen sijaan vieraili Paavo Pesusieni -animaatiosarjan jaksossa Atlantis SquarePantis esittämässä hahmoa, jonka nimi oli yksinkertaisesti Lord Royal Highness.

Eli jos haluat tietää, kuinka paljon siistimpää, hauskempaa ja vaiherikkaampaa elämää David Bowie on elänyt tavalliseen kaduntallaajaan verrattuna, vieraile osoitteessa supbowie.com ja katso. Varoitus: vierailu saattaa aiheuttaa eksistentiaalista tuskaa ja ikäkriisin, mutta sellaista se on.