Haluatko nähdä Duff McKaganin keikalla? GNR-basisti saapuu syksyllä suomalaisten ulottuville

17.4.2024 08:00

Guns N’ Rosesin Duff McKagan jatkaa viime vuonna julkaistun Lighthouse-sooloalbuminsa promotoimista. Basisti julkisti syksylle levyn tiimoilta Euroopan-kiertueen, ja suomalaisittain mukana on hyviä ja huonoja uutisia: tilanteen kehno puoli on se, ettei mies saavu keikalle Suomeen, mutta iloisena asiana kerrottakoon, että Duffin voi nähdä Tukholmassa. Siispä siitä vain ruotsinlaivahyttiä varailemaan, mikäli rockveteraanin soolomeiningit kiinnostavat!

McKagan konsertoi Tukholman Nalenissa 22. lokakuuta. Ilta on myös kiertueen päätöskeikka. Duffin rundi alkaa 30. syyskuuta Dublinista, ja kaikkiaan kiertueeseen mahtuu 15 konserttia.

Mitä Lighthouse-levyyn tulee, Soundin kriitikkoon albumi ei tehnyt kummoista vaikutusta. Nuutti Heiskala palkitsi levyn yhdellä tähdellä numerossa 11/23 julkaistussa arviossaan. ”Lighthousea ei voi suositella edes kovimmille Guns N’ Roses -kompletisteille. Levyllä ei ole yhtään raitaa, joka osoittaisi minkäänlaista potentiaalia”, kriitikko kirjoittaa. Lue koko juttu täältä.

Lisää luettavaa