Haluatko nähdä Metallican, mutta kahden keikan paketti on turhan tuhti annos? Apua löytyy pian

12.1.2023 12:00

Metallica esiintyy Suomessa kahteen otteeseen vuonna 2024. Metallijätti on tapansa mukaan kehittänyt kiertueelle jotain vähän erikoisempaa sisältöä, ja tällä kertaa jujuna on, että yhtye soittaa kaksi keikkaa jokaisessa vierailemassaan kaupungissa. Nämä keikat ovat sitten keskenään ihan erilaiset: kokonaan eri settilista, eri lämppärit, eri meininki.

Aikaisemmin näille keikoille on saanut hankittua vain kahden päivän lippupaketteja. Nyt kuitenkin kantautuu tietoja, että myyntiin tulee myös yhden päivän lippuja, eli katsoja voi mennä pelkästään toista keikkaa seuraamaan. Siinäpä sitten arpominen, kumpana iltana esitetään ne omat suosikkibiisit!

Yhden keikan liput tulevat myyntiin Lippupisteessä 20. tammikuuta. Lippujen hinnat ovat alkaen 79,50 euroa. Metallica esiintyy Helsingin Olympiastadionilla 7. kesäkuuta ja 9. kesäkuuta vuonna 2024. Ensimmäisen keikan lämppäreinä soittavat Architects ja Mammoth WVH, toisen keikan lämmittelijöinä toimivat Five Finger Death Punch ja Ice Nine Kills. Soundi on tapahtumien virallinen yhteistyökumppani.

Lisää luettavaa