Haluatko nähdä superhienoja rockvalokuvia? Tänään on sellaisia tarjolla Helsingin Sanomatalossa

14.10.2022 09:15

Tomi Palsa on todellinen vanha kehäkettu keikkakuvien saralla. Palsa on napsinut kuvia vuosikymmenten ajan Soundiin, Rumbaan ja tusinaan muuhun julkaisuun, ja ammattimiehen jälkeä osataan arvostaa niin median, artistien kuin tapahtumajärjestäjien puolella. Livekuvien lisäksi Palsa on ottanut useiden tähtien promokuvia, ja monet festivaalit ovat luottaneet hänen ammattitaitoonsa tapahtumien omana luottokuvaajana.

Tänään perjantaina 14.10. avautuu Helsingin Sanomatalossa Palsan oma Rockfest–Palsalandia-valokuvanäyttely. Näyttelyssä keskitytään sen nimen mukaisesti viime kesän Rockfestin tuiskeisiin, ja siellähän esiintyi monenmoisia artisteja Nightwishistä Iron Maideniin ja Scorpionsista Megadethiin. Eipä olisi valtava ihme, jos yleisön edustajatkin bongaisivat itsensä jostain otoksesta.

Näyttelyn avajaisia vietetään klo 17 alkaen, ja tuolloin paikalla on tavattavissa valokuvaaja itse. Näyttelyyn on vapaa pääsy, ja se on toteutettu yhteistyössä Hyvinkään taidemuseon, Nelonen Median ja Sanoman
kanssa. Näyttely on esillä 6. marraskuuta saakka.

Lisää luettavaa