Haluatko saada Gene Simmonsin kokoelmaboksin käteen demonilta itseltään? – Se on nimittäin mahdollista, tosin varsin suolaiseen hintaan

Ei muuta kuin lompakko auki ja Visa vinkumaan!

Uutisoimme taannoin Kiss-basisti Gene Simmonsin julkaisevan koko uransa läpileikkaavan The Vault -kokoelman. Mainitsimme myös Simmonsin suunnittelevan jotain ainutlaatuista ja spektaakkelimaista tämän järkälemäisen boksin julkaisun yhteyteen. Nyt demonin suunnitelmat on julkistettu – ja toden totta ne ovat hyvin genesimmonsmaiset.

Sen lisäksi, että kokoelma ilmestyy normaaliin tapaan levykauppojen hyllyille, on tosifaneille tarjolla kolme erilaista Vault Experience -pakettia. Peruspaketissa pääsee tapaamaan Simmonsia, joka ojentaa kokoelmaboksin henkilökohtaisesti, jakaa nimikirjoituksia ja ottaa yhteiskuvia. Lisäksi pakettiin kuuluu yleinen kyseilytilaisuus ja soitto-/tarinointisessio. Tarjolla on lisäksi Tuottajakokemus, jossa pääsee kuuntelemaan kokoelmaa ensimmäisten joukossa yhdessä Simmonsin kanssa. Kolmas ja eeppisin paketti on Kotikokemus, jossa Simmons saapuu ostajan kotiin kahdeksi tunniksi!

Kotikokemus on valitettavasti tarjolla ainoastaan Yhdysvalloissa asuville ja lähin Tuottajakokemus järjestetään Lontoossa (matkakulut eivät sisälly paketteihin), mutta peruspaketista pääsevät nauttimaan myös suomalaiset fanit, sillä Simmons saapuu Suomeen 9.–10. kesäkuuta 2018. Tosin mitään aivan halpaa lystiä tämä Vault-kokemus ei ole, sillä yhdestä kahden hengen paketista saa pulittaa 2 000 dollaria. Ottaen huomioon, että kahdenkeskistä aikaa Simmonsin kanssa on tähän hintaan tarjolla ruhtinaalliset viisi minuuttia, niin melko suolaiseltahan tuo hinta tuntuu…

Mikäli siis lompakosta löytyy ylimääräiset parituhatta dollaria ja Kiss-legendan tapaaminen kutkuttelee, niin klikkailepa itsesi tänne ja tutustu lisää.