”Hän ei syönyt koskaan mitään, vaan ainoastaan joi” – Jackass-tähden äiti väittää Ville Valon tapojen matkimisen aiheuttaneen poikansa bulimian

Bam Margeran äiti kertoo, että pojan Ville Valo -ihailu ajoi tämän syömishäiriöön.

Jackass-ohjelmasta maailmanmaineeseen ponnistaneen Bam Margeran äiti April Margera paljastaa Vicen Epicly Later’d -ohjelmassa, kuinka mies ajatui maineensa huipulla bulimian kurimukseen. Osasyyn tälle April kertoo Loudwiren mukaan löytyvän poikansa Ville Valo -ihailusta.

”Hän halusi aina näyttää mahdollisimman hoikalta ja asian suhteen alkoi tapahtua kun hän ystävystyi Ville Valon kanssa”, April muistelee. ”[Ville] on todella herttainen kaveri, mutta hän ei syönyt koskaan mitään, vaan ainoastaan joi. Luulisin, että Bam alkoi siemailla olutta tai milloin mitäkin siksi, että hän piti siitä, miltä Valo näytti.”

”Saatoimme käydä illallisella ja hän nousi heti pöydästä käydäkseen vessassa. Kysyin häneltä: ’kävitkö oksentamassa?’ ja hän vastasi: ’joo, oksennan toisinaan jotta en lihoisi.’ Se todella sattuu, kun ihmiset kommentoivat häntä tyyliin, ’näytät hieman lihonneen ja hei Bam! Näytät ihan isältäsi.’ En sano mitään, mutta minun tekisi mielini toitottaa, että ’hän joi alkoholia ja oli buliimikko, siksi hän oli niin laiha.”

Sittemmin Bamin asiat ovat lähteneet kulkemaan parempaan suuntaan, sillä mies paljastaa samaisessa ohjelmassa kuinka hänen tuore vaimonsa Nikki odottaa parhaillaan parin esikoista. Hienoa!