”Hän on moukkamainen, irvokas ääliö, kaikkea mitä vihaan ihmisissä” – Nine Inch Nails -pomo ei sanojaan säästele Donald Trumpia kuvatessaan

Trent Reznor antaa palaa.

Nine Inch Nails -nokkamies Trent Reznor tunnetaan äänekkäänä Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin kriitikkona, eikä hän tuoreesta Village Voicen haastattelusta päätellen ole juurikaan mielipidettään miehestä viime aikoina muuttanut.

– Mitä tulee Donald Trumpin hallintoon ja politiikan sävyyn tässä maassa, pidän sitä hyvin… masentavana, mies toteaa. Ruostevyöhykkeen lapsena hän tuntee syvää kiintymystä tuohon osaan maasta ja halveksuu rannikkoseutujen liberaalia kuplaa, joka ei välitä hänen kotiseutunsa todellisuudesta. Kun et vaikuta urbaanissa ympäristössä, tunnet itsesi usein ulkopuoliseksi keskusteluissa ja ymmärrän sen hyvin. Kasvoin samalla tavoin.

Reznor muistelee kuusivuotiaan lapsensa kysyneen häneltä äskettäin, että ”Donald Trumphan on ikävä tyyppi, eikö?” johon Reznor pyrki vastaamaan sanansa mahdollisimman harkitusti valikoiden.

– Juttu on niin, että minä pidän häntä ikävänä tyyppinä, mutta kaikki eivät, mies kertoo vastanneensa. Hän ei usko tieteeseen, hän ei usko ihmisten hyvään kohteluun, enkä usko hänen puhuvan totta. Siksi minä en pidä hänestä.

Aikuisten seurassa Reznor ei sitten enää pidättelekään sanavalinnoissaan, kuten oheisesta lainauksesta käy hyvin ilmi:

– On rankkaa, kun Yhdysvaltain presidentti on täydellinen v*tun idiootti. Se vaivaa minua kaikkein eniten – että hän on moukkamainen, irvokas ääliö, kaikkea mitä vihaan ihmisissä.