Harmaja julkaisee kolmannen albuminsa

5.3.2012 08:25

Charonin ja Northern Kingsin riveistä tunnetuksi tulleen solisti JP Leppäluodon johtama Harmaja julkaisee kolmannen pitkäsoittonsa 21. maaliskuuta. Marras-albumin toinen single on nimeltään Hän tanssii kevein askelin.

Charonin ja Northern Kingsin riveistä tunnetuksi tulleen solisti JP Leppäluodon johtama Harmaja julkaisee kolmannen pitkäsoittonsa 21. maaliskuuta. Marras-albumin toinen single on nimeltään Hän tanssii kevein askelin. Ensimmäisenä singlenä julkaistiin Katkera maa.

Harmaja sai alkunsa vuonna 2005 perustetusta Nick Cave -cover-yhtyeestä, joka vähitellen miehistönvaihdosten myötä siirtyi oman materiaalin pariin. Cover-valinnoista jäljelle jäi tumman melankolinen tunnelma, jota Harmajan tapauksessa tulkitaan pitkälti akustisin keinoin.

JP Leppäluoto kertoo Marras-albumista: "Mielikuvissani sijoitin kaiken johonkin hylätylle maaseudulle, jossa riudutaan rakkauden saavuttamattomissa, tai kaupunkiin, joka tekee hidasta kuolemaa käsi kädessä tunteiden ja tulevaisuuden toiveiden, ihmisen ja unelmien kanssa. Marras voi tarkoittaa lapsuudessa ja nuoruudessa syntyneiden uskomusten, sekä naiivien toiveiden hidasta rapistumista/ajelehtimista tavoittamattomiin.”

www.harmajaraahe.fi

Lisää luettavaa