Häröosastolta päivää: Seinfeld-teemainen hevibändi julkaisee esikois-ep:n – Grindfeld soittaa kappaleita ei-mistään

Montakohan kuppia kahvia tämän levyn tekemisessä on kulunut?
13.11.2018 13:50

Juuri kun luulit, ettei kukaan voi keksiä enää mitään yhtä outoa kuin McDonald’s-teemainen Black Sabbah -tribuuttiyhtye tai Simpsonien Ned Flanders -teemainen metallibändi, saapuu yllättäen takavasemmalta Grindfeld, Seinfeld-sarjasta ammentava äärimetalliyhtye. Kyllä, luit aivan oikein.

Entisistä ja nykyisistä Wretchedin, Alterbeastin, The Kennedy Veilin sekä Rivers of Nihilin jäsenistä koostuva Grindfeld-trio julkaisee 23. marraskuuta viiden biisin mittaisen, sitcom-sarjalle kumartavasti nimetyn 5 Songs About Nothing -ep:n, jonka kappaleet on nimetty sarjan klassikkojaksojen mukaan. Levyltä löytyy muun muassa kappaleet The Soup Nazi, The Contest ja The Bizarro Jerry.

”Yhteisestä rakkaudesta death metaliin, koomisiin huomioihin, kahviin ja hardcoreen syntynyt Grindfeld on projekti, joka on perustettu arkielämän pinnan alle piilotetulle eksistentiaaliselle kauhulle. Suositellaan death metalin, kahvin, piraattipaitojen, hardcoren, grindcoren, jokapäiväisten tapahtumien äärellä elämäänsä hukkaan heittämisen ja stand up -komiikan ystäville. Ei suositella Kenny Banian ja natsien faneille”, yhtye kertoo tiedotteessaan.

Että sellaista sitten! Levyn singlelohkaisu The Contest on kuunneltavissa yhtyeen Bandcamp-sivustolla tai tuosta alapuolelta löytyvästä soittimesta.

Lisää luettavaa