Kenties päivän oudoin uutinen: pelle-teemaisen Iron Maiden -tribuuttibändin laulaja pidätettiin – Yritti salakuljettaa huumeita Japaniin

Miehen kitaralaukusta löydettiin yli 7 miljoonan dollarin arvosta valkoista jauhetta.
5.1.2018 13:10

Maailmalta kantautuu toisinaan hämäriä ja omituisia uutisia. Tämä on yksi niistä.

Kanadan Global News uutisoi nimittäin japanilaisviranomaisten pidättäneen vancouverilaismuusikko Daniel Whitmoren, 44, Naritan kansainvälisellä lentoasemalla huumeiden salakuljettamisesta epäiltynä. Whitmoren kitaralaukusta löydettiin lähes 10 kiloa tarkemmin määrittelemätöntä huumetta, jonka katuarvoksi arvioitiin yli 7 miljoonaa Kanadan dollaria. Tiukasta huumelainsäädännöstä tunnetussa Japanissa vastaavissa tapauksissa on langetettu yli 10 vuoden vankeustuomioita ja tuntuvia sakkoja.

Oudon asiasta tekee se, että Whitmore laulaa Powerclown-yhtyeessä, joka on pelle-teemainen Iron Maiden -tribuuttibändi. Whitmore esiintyy bändissä taiteilijanimellä Dicksee Diànno, joka on viittaus Maidenin ensimmäisillä albumeilla laulaneeseen Paul Di’Annoon. Ja jos tämä ei ollut vielä tarpeeksi absurdia, bändin julkaisema virallinen tiedote asiasta tekee siitä viimeistään sellaisen:

”Liput liehuvat puolitangossa Powerclownin sirkusteltassa. Vakuutan, että kasvoiltamme paistava pettymys on todellista, oli se maskeerattu tai ei. Voimme ainoastaan toivoa parasta. Pelleily ja temppuilu ei nyt auta eikä hän pysty edes laululinnun äänellään ja samettisen pehmeällä charmillaan puhumaan itseään ulos tästä sotkusta. Ei vaikka hän osaisi japania”, kitaristi Sketchy Clown kirjoittaa.

”Vaikka kukaan meistä pelleistä ei hyväksy Dickseen toimintaa emmekä kehoita ketään yrittämään mitään yhtä hölmöä, toivomme kuitenkin parasta kasvomaalatulle toverillemme. Kenties pienen… ei, ison ihmeen avulla hän pääsee ujuttautumaan vaaleanpunaisiin pöksyihinsä ja tanssii tiensä takaisin kotiin tämän musiikin pariin.”

”Rakastamme sinua Dicksee. Jos jotenkin selviät takaisin, mitä suuresti toivomme, saatamme ehkä olla sinulle armollisia. Ehkä. Emme lupaa mitään.”

Lisää luettavaa