Harvinainen tilaisuus Children of Bodom -faneille: Alexi Laihon kamoja esillä Veturitallien Musamessuilla

Mika Kirsi

Messuilla vierailee myös Mika ”Kaasu” Karppinen.

Jyväskylän Veturitalleilla järjestetään tulevana lauantaina eli 8.10. kello 12-18 Musamessut, jonka ohjelmistoon kuuluu klinikoita ja tuote-esittelyjä kotimaisilta soitinrakentajilta sekä maan johtavilta maahantuojilta.

Harvinaista herkkua on tarjolla eritoten Children of Bodomin faneille, sillä näyttelyssä tarjoutuu tilaisuus päästä tutustumaan edesmenneen Alexi Laihon kitaroihin ja vahvistimiin.

”Kyseessä on yksi harvoista mahdollisuuksista, jossa Laihon kitarakamat ovat näytillä yleisölle. Saamme myös kuulla aitoja ja alkuperäisiä Alexi Laihon käyttämiä soundeja, jotka ovat tuttuja Children Of Bodomin levyiltä. Kamoja tulee demoamaan Shereign-yhtyeestä tuttu Joonas Pulkkinen”, työvalmentaja Seppo Pohjolainen Jyväskylän nuorisopalveluilta kertoo.

Lisäksi Musamessuilla vierailee muun muassa HIMin ja Flat Earthin riveissä vaikuttanut Mika ”Kaasu” Karppinen, jonka johdolla yleisö pääsee tutustumaan rumpujen virittämisen sekä TuneBotin saloihin.

”Viritysklinikkaa voivat kiinnostuneet tulla seuraamaan sivusta, mutta parhaan kokemuksen takaamiseksi, pyydämme rumpaleita ottamaan mukaan oman TuneBot-virittimensä, mikäli he haluavat oppia käyttämään viritintä Mikan johdolla”, Pohjolainen kehottaa.

Veturitallien Musamessut on maksuton, ikärajaton ja päihteetön tapahtuma. Järjestämisestä vastaa Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut ja Jyväskylä Rock Academy yhteistyössä Musikantin kanssa. Tutustu messujen koko ohjelmistoon tästä.