”He tulevat aina vihaamaan sinua” – Ex-Guns N’ Roses -kitaristi muistelee fanien suunnalta kohtaamansa rajua vastarintaa

https://www.youtube.com/watch?v=cKElXoRi6zE

Guns N’ Rosesissa vuosina 2009–2015 musisoinut kitaristi D.J. Ashba on muistellut aikojaan yhden hard rockin kaikkien aikojen suurimman nimen riveissä. Sixx: A.M. -yhtyeessä ennen Gunnari-pestiään vaikuttanut Ashba poistui orkesterin muonavahvuudesta juuri ennen Slashin ja Duff McKaganin paluuta ruotuun.

”Sixx: A.M:llä oli vuoden isoin biisi radiossa, mutta se ei vertautunut tai valmistellut minua lähellekään siihen kaikkeen monumentaalisuuteen, mikä minua odotti”, mies kertoo Vegas Junkeezille. ”Minulla ei ollut siitä mitään tietoa. Minulla ei ollut tietoa monistakaan jutuista. En ymmärtänyt, että pestin ottaessani siellä tulisi olemaan tiettyä… olin luultavasti hieman naiivi.”

”Slash on yksi innoittajistani kitaristina, joten minulle se oli todella inspiroiva ja siisti juttu”, mies jatkaa. ”Mutta en oikein ajatellut, että ’Herranjestas. Gunnareilla on hc-faneja, ja sinun pitäisi voittaa heidät puolelleni. Sen kun teet, he ovat puolellasi aina, ja he ovat parhaita faneja joita sinulla voi ikinä olla… Mutta en tajunnut että on olemassa suuri joukko ihmisiä jotka, huolimatta siitä kuinka hyvin pärjäät keikoilla, tulevat aina vihaamaan sinua… Ymmärrän sen nyt ja kunnioitan sitä.”

Ashban mielestä jotkut fanit ovat kuitenkin suotta luoneet vastakkainasettelua hänen ja Slashin välille.

”Minäkin olen fani; olen yksi teistä”, mies sanoo. ”Halusin vain antaa kaikkeni tehdäkseni kunniaa hommalleni ja tuoda takaisin sekä ylläpitää sitä rämäpäistä rock ’n’ roll -asennetta, jota bändissä rakastin.”

Katso haastattelu kokonaisuudessaan yltä.