Heartin Nancy Wilson julkaisi tribuuttikappaleen Taylor Hawkinsille – ”Se oli todella tuskallinen menetys”

Nancy Wilson vuonna 2019.
Chelsea Lauren / Shutterstock / All Over Press

Kappaleen nimi tulee kaksikon toisilleen antamista lempinimistä.

Heart-kitaristi Nancy Wilson on julkaissut edesmenneelle Foo Fighters -rumpali Taylor Hawkinsille omistetun kappaleen Amigo Amiga. Kappaleen tuotot menevät MusiCares-hyväntekeväisyysjärjestölle.

”Se oli todella tuskallinen menetys, mutta tuntuu, että tapahtunut on saanut tuotua rock ’n’ rolliin myös lisää energiaa saattamalla hänen lukuisat muusikkoystävänsä ja fanit yhteen”, Wilson toteaa Consequence of Soundille.

”Se on uusi renessanssi, jonka Taylor ja Foo-perhe on antanut meille lahjaksi.”

Taylor Hawkins oli mukana Wilsonin viime vuonna julkaistulla You And Me -debyyttisooloalbumilla ja he olivat muutenkin läheisiä ystäviä. Amigo Amiga -kappaleen nimikin juontaa juurensa ystävysten toisilleen antamista lempinimistä.

”[Taylorin kuoltua] vietin monia unettomia öitä yrittäessäni sisäistää asian. Hän oli uskomaton ystävä. Meillä oli tapana antaa toisillemme hauskoja nimiä kuten ’Amigo’ ja ’Amiga’ tai ’Luv’ ja ’Dahling’.”

Nancy Wilson on myös mukana 27. syyskuuta Los Angelesissa järjestettävässä toisessa Taylor Hawkinsin tribuuttikonsertissa. Ensimmäinen tribuuttikonsertti järjestettiin Lontoossa Wembleyn stadionilla 3. syyskuuta.