Herra Ylppö palasi komeasti kultakantaan

4.9.2008 10:33

Maj Karma -yhtyeensä kanssa kultalevysarjaan Ukkonen-levyllä noussut Herra Ylppö on nyt tehnyt saman tempun oman soolobändinsä kanssa. Herra Ylppö & Ihmiset -orkesterin Sata vuotta -debyytti on siis toisin sanoen myynyt yli 15000 kappaletta.

Maj Karma -yhtyeensä kanssa kultalevysarjaan Ukkonen-levyllä noussut Herra Ylppö on nyt tehnyt saman tempun oman soolobändinsä kanssa. Herra Ylppö & Ihmiset -orkesterin Sata vuotta -debyytti on siis toisin sanoen myynyt yli 15000 kappaletta. Kultalevyn saavuttaminen on varsin harvinaista kahden toisistaan erilisen, mutta yhtä aikaa aktiivisen yhtyeen laulajalle.

– Halusin tehdä lauluja, joilla olisi merkitystä myös muille kuin itselleni. Kultalevyjä jaetaan rockmusiikin tekijöille nykyään varsin harvoin, joten kai tämä osaltaan kertoo onnistumisestani, Herra Ylppö kommentoi Sata vuotta -levyn menestystä.

Levy nousi Suomen virallisen albumilistan ykkössijalle viime helmikuussa, heti julkaisunsa jälkeen. Albumilta julkaistut singlet Sata vuotta, Videovuokraamon tyttö ja Kleopatra ovat nousseet radiohiteiksi. Herra Ylppö on nyt tehnyt musiikkivideon myös Varoitus-kappaleeseen.

– Halusin videon, joka kuvaa tarkasti kappaleen syntyhetkeä. Ja tuo biisihän syntyi kävelemällä Lauttasaaressa, Ylppö kuvailee.

– Video syntyi vaivattomasti digikameralla ja hyvin pienellä budjetilla. Itse asiassa kuvasimme videon pokkarikameralla parissa tunnissa harjavaltalaisen ystäväni Jani Hakalan kanssa. Videon budjetiksi muotoutui 11 euroa, kun tarjosin Hakalalle pizzan.

Katso video täällä.

Myös Maj Karma pysyttelee aktiivisena. Yhtye nauhoittaa parhaillaan uutta albumia, joka ilmestyy ensi keväänä.

www.ihmiset.fi

Lisää luettavaa