Heviyhtye SoulHealer juhlii 10-vuotissynttäreitään kesäisen tanssittavalla singlellä ja lähtee samalla tuntemattomille vesille

"Jokuhan tästä saattaa ajatella, että siinäpä nyt möivät sielunsa ja lähtivät mukaan nykyhapatuksiin", sanoo kitaristi Kuosmanen.

Kajaanilainen heavy metal -yhtye SoulHealer täyttää 10 vuotta ja juhlistaa pyöreitä julkaisemalla kesäbiisin Don’t Shoot the Dancing Dwarf. Luvassa on hieman erilaista SoulHealeria, jonka takia jopa sanoja on jouduttu hieman syömään.

”Alkuvuodesta 2019 tuli ulkopuoliselta taholta nimi-idea uuteen kappaleeseen, jota sitten aloin työstää. Mietin päissäni, että mitäpä jos tehtäisiin asioita vähän eri tavalla kuin aiemmin ja laajennetaan skaalaa tutusta tuntemattomampaan. Kaivoin esiin midisyntetisaattorin ja aloin pelleilemään sen kanssa erilaisia kuvioita valmiin demopohjan päälle”, avaa kitaristi Teemu Kuosmanen.

”Lopputuloksena oli bändin historian kaupallisin ja kokeilevin kappale, josta tuli mielestämme niin hyvä, että se haluttiin julkaista vielä kuluvan kesän aikana.  Jokuhan tästä saattaa ajatella, että siinäpä nyt möivät sielunsa ja lähtivät mukaan nykyhapatuksiin, mutta jokaisella on oikeus mielipiteeseensä. Itse taas uskomme, että vielä useampi tulee kappaleesta pitämään ja saattaapa jopa salassa vähän jalkaakin sen tahtiin tampata! Kesäterveisin SoulHealer ja biisinkirjoittaja, joka toistuvasti on vannonut, että tässä bändissä ei ikipäivänä tulla käyttämään syntikoita!”

Yhtye keikkailee loppukesän aikana seuraavasti:
27.7. MonoRock, Kannus
2.8. RunniRock, Iisalmi
3.8. Piippurock, Ii
16.8. Ale Pub, Hyvinkää
17.8. Rantakulmarock, Hyvinkää