Hiphop-piirit jo närkästyttänyt Kiss-basisti saa huutia Nikki Sixxiltä: kukaan rockissa ei enää kunnioita Gene Simmonsia

Miltei koko hiphop-skenen genren kuolemaa toivovilla kommenteillaan ja lopunkin musiikkimaailman Princen kuolinsyyn kanssa spekuloidessaan suututtanut Gene Simmons ei enää nauti ex-Mötley Crüe -voimahahmo Nikki Sixxin kunnioitusta. Radiokanava WNOR FM99:lle Blabbermouthin mukaan puhunut basisti antoi muutoinkin palaa Kiss-kollegansa suuntaan melkoisen täyslaidallisen.

Jo aiemmin Simmonsin puheita Twitterissä kommentoinut Sixx avasi haastattelussa muun muassa näissä yhteyksissä käyttämänsä #FromHeroToZero-hashtagin tarkoitusperiä seuraavasti:

– Viittasin #FromHeroToZerolla Gene Simmonsin heittämiin Prince-kuitteihin ilman, että hänellä on mitään tietoa asioiden todellisesta laidasta. Meillä ei enää riitä kunnioitusta Gene Simmonsille, kenelläkään rock-skenessä ei riitä. En aio vain istua hiljaa aloillani ja antaa kiusaajan rellestää vapaana puhumassa pahaa ihmisistä joista hän ei tiedä mitään. Viimeksi jouduimme tukkanuottasille Genen kanssa kun hän totesi, että mikäli ihminen on masentunut, tämän tulisi tappaa itsensä.

Mies jatkaa tylytystään vertailemalla Princeä Kissiin, jälkimmäisten kannalta vähemmän mairittelevasti:

– Mielestäni Genen kannattaisi vain luovuttaa ja meidän tulisi keskittyä Princen meille jättämään kauniiseen musiikkiperintöön. Jos taas haluat vertailla Princeä Kissiin, niin kamoon – mitään vertailtavaa ei ole. Prince oli hämmästyttävä artisti. Hän piti rimansa korkealla vuodesta toiseen, eikä hänessä ollut koskaan kyse rahasta tai egosta, vaan puhtaasti musiikista.

Että näin.