Hommat isollaan: Volbeat kiertää Euroopan stadioneita syksyllä 2017

29.11.2016 15:19

Tanskalainen rockjyrä Volbeat vaihtaa syksyllä 2017 ison vaihteen päälle ja lähtee stadionkiertueelle. Setissä luvataan olevan hittejä, uutta materiaalia sekä harvinaisia, ensimmäistä kertaa livenä soitettavia kappaleita.

Kiertue starttaa 23. elokuuta Hampurista ja päättyy syyskuun alussa Tukholmaan. Tänään ilmoitettujen kymmenen konsertin kiertueen aikana piipahdetaan Saksan ja Ruotsin lisäksi muun muassa Norjassa, Tanskassa ja Itävallassa. Liput tulevat myyntiin 1. joulukuuta.

– Yritämme aina nostaa rimaa edellisistä kiertueistamme. Se on meille itsellemme todella tärkeää ja haluamme näin kiittää fanejamme tuesta tarjoamalla ainutlaatuisia kokemuksia. Tästä kiertueesta tulee todella spesiaali ja odotamme sitä innolla, laulaja Michael Poulsen hehkuttaa.

Suomea ei tänään julkaistulta listalta vielä löydy, mutta ei nyt vielä heitetä kirvestä kaivoon. Kyllähän tuohon joukkoon nyt aina yksi Ratina, Kaisaniemi tai Kantola luulisi mahtuvan. Tai miksei vaikkapa Vantaalle rakentuva uusi festivaalialue, jonne Rammsteinin huhutaan tulevan?

Tänään julkaistu kiertue näyttää kokonaisuudessaan seuraavalta:

23/08 Hampuri, Saksa – Open Air Am Volkspark
24/08 Berliini, Saksa – Waldbühne
26/08 Kööpenhamina, Tanska – Telia Parken
28/08 Mönchengladbach, Saksa – Sparkassenpark
30/08 Thun, Sveitsi – Stockhorn Arena
01/09 Graz, Itävalta – Messe Graz
03/09 Schweinfurt, Saksa – Willy-Sachs-Stadion
05/09 Eindhoven, Alankomaat – Strijp – S
07/09 Oslo, Norja – Telenor Arena
09/09 Tukholma, Ruotsi –  Friends Arena

Lisää luettavaa