Huhut kertovat, että AC/DC:n tulevalla levyllä on vanhoja faneja ilahduttavia yllätyksiä

Marc Broussely / Shutterstock / AOP

Huhumylly AC/DC:n suunnitelmien ympärillä kiihtyy. Bändi itse on noudattanut varsin niukkaa tiedotuspolitiikkaa, mutta hevosmiesten tietotoimisto on ollut hyvin aktiivinen kaikenlaisten tiedonmurusten raportoimisessa. Viimeisimmäksi Twisted Sistern Dee Snider ilmoitti tietävänsä kaikenlaisia salaisuuksia aussijätin aikeista.

Mediassa on raportoitu pitkin viime vuotta siitä, miten AC/DC:n jäseniä (Brian Johnson ja Phil Rudd mukaan lukien) on nähty äänitysstudion liepeillä. Snider kertoi hiljattain SiriusXM-radioaseman haastattelussa keskustelleensa Johnsonin kanssa lounaalla AC/DC:n asioista, ja tämä olisi vahvistanut orkesterin valmistautuvan uuden albumin julkaisemiseen. Haastattelusta kertoo myös Blabbermouth.

”Hän kertoi minulle paljon kaikenlaista, enkä halua paljastaa kaikkea. Mutta kuten tiedämme [mediassa levitetyistä] valokuvista, he ovat olleet studiossa äänittämässä. Klassinen kokoonpano on jälleen yhdessä, ja heillä on hihassa muutamia yllätyksiä Malcolm Youngin suhteen. Leukani putosi lattiaan, kun kuulin niistä. Sanon vain, että hänkin on mukana. Tämä on siis AC/DC sellaisena kuin tunnemme yhtyeen”, Snider sanoo.

AC/DC:n voimahahmo Malcom Young kuoli vuonna 2017. Aieminkin on spekuloitu, olisiko edesmennyt kitaristi esimerkiksi arkistonauhojen avulla mukana uudella albumilla.

Sitten vain odottelemaan, milloin bändi julkistaa levysuunnitelmansa ihan virallisesti. Kaipa sieltä pian pitäisi jotain uutista tulla, jos orkesteri aikoo tänä vuonna vielä julkaisukantaan palata.