”Huhut yhtyeemme kuolemasta ovat vahvasti liioiteltuja” – Don Johnson Big Band palaa rytinällä ja yhtä jäsentä isompana

Levyä ja kiertuetta pukkaa!
10.10.2018 11:55

Suomalaisen hip-hopin ja rytmimusiikin uranuurtaja Don Johnson Big Band on ollut julkaisurintamalla hissuksiin sitten vuoden 2012 Fiesta-albumin. Kuuden vuoden tauko päättyy nyt ryminällä, kun yhtye julkaisee kuudennen pitkäsoittonsa Physical Digitalin 9. marraskuuta ja lähtee julkaisun myötä myös kiertueelle.

”Huhut yhtyeemme kuolemasta ovat vahvasti liioiteltuja”, naurahtaa bändin laulaja Tommy Lindgren, joka on DJBB:n tauon aikana julkaissut oman suomenkielisen sooloalbumin ja operoi myös Ricky-Tick Band Band & Julkinen Sana -yhtyeessä.

”Vaikka edellisestä levystä onkin ehtinyt vierähtää vähän aikaa, olemme aina vannoneet huolellisen studiotyöskentelyn nimiin. Jos riimejä ja soundeja hioo kuusi vuotta, niistä tulee 600 prosentin todennäköisyydellä parempia kuin jos niitä miettisi vain vuoden. Mahtavaa julkaista vihdoin uutta musiikkia ja päästä soittamaan sitä keikoille muillekin kuin itsellemme!”

Physical Digital -levyn myötä Don Johnson Big Bandin vahvuuteen on myös virallisesti liittynyt beatboxaaja, säveltäjä ja tuottaja Felix Zenger. Lisäksi levyllä ja julkaisukiertueen keikoillakin nähdään ja kuullaan monia vierailijoita.

Julkaisukiertue etenee seuraavasti:

09.11. Espoo, Sellosali,
10.11. Kuopio, Ilona
15.11. Tampere, Klubi + support Sansa
16.11. Oulu, Ilona
17.11. Vaasa,  Club Teatro
24.11. Levi, Hullu Poro Areena
08.12. Turku, Domino-sali
20.12. Helsinki, Tavastia

Lisää luettavaa