Huhu: Nick Cave & The Bad Seeds -yhtyeeltä syyskuussa elokuva ja uusi pitkäsoitto

Kyllähän tämä kelpaisi.
31.5.2016 08:28

Edellisen Push The Sky Away -studioalbuminsa vuonna 2013 julkaissut Nick Cave & The Bad Seeds on mahdollisesti puuhaamassa paluuta julkaisukantaan.

Toistaiseksi kyse on huhusta sillä:

Pitchfork vinkkaa taide-elokuviin erikoistuneen Laemmle Theatresin ohjelmistolistauksesta, jossa mainittiin toistaiseksi nimeämätön elokuva, jonka ensi-ilta tulisi olemaan 8.9.2016. Pitchforkin mukaan teatteriketjun nyt jo sivuiltaan poistamassa kuvauksessa kerrottiin yhtyeen ensiesittävän pätkällä uuden, 9.9.2016 julkaistavan studioalbuminsa kappaleita, joista yhtäkään ei kulemma tulla näillä näkymin singleinä julkaisemaan. Pitchforkin siteeraama Laemmlen kuvaus levystä ja leffasta kuului vapaasti suomennettuna suurin piirtein näin:

”Valokuvauksellisella tyylillään albumin korutonta maailmaa mukaileva elokuva on nähtävissä mustavalko-, väri- tai 3D-versiona. Päämääränä on kokemus, joka on samanaikaisesti sekä mukaansatempaava että elegantti, välitön ja ajaton.”

Niin, olisihan tämä paikkansa pitäessään mitä mahtavin uutinen Nick Cave -faneille. Toistaiseksi asialle ei kuitenkaan mitään virallista vahvistusta olla Bad Seeds -leiristä saatu.

Viimeisin Nick Cave & The Bad Seedsin julkaisema kappale on vuoden 2014 20,000 Days On Earth -pätkällä kuultu Give Us A Kiss.

Australialaissyntyisen Nick Caven 15-vuotias Arthur-poika menehtyi tapaturmaisesti viime vuoden heinäkuussa.

Lisää luettavaa