Huhuttu Bruce Springsteen -leffa toteutumassa – The Bear -näyttelijä ehdolla Pomon rooliin

Elokuvassa seurataan Springsteeniä työstämässä Nebraska-albumiaan.
27.3.2024 08:46

Uutisoimme alkuvuodesta huhuista, että Bruce Springsteen on saamassa oman elämäkertaelokuvan, jossa seurataan vuoden 1982 Nebraska-albumin työstämistä. Elokuva pohjautuu Warren Zanen viime vuonna julkaistuun Deliver Me From Nowhere -kirjaan.

Näyttäisi siltä, että huhut ovat pitäneet paikkansa ja elokuva, jonka ohjaa Scott Cooper (Crazy Heart, Black Mass) ja tuottaa entinen Netflixin toimitusjohtaja Scott Stuber, on todella työn alla. Deadline nimittäin uutisoi nyt, että Bruce Springsteenin rooliin kaavaillaan Jeremy Allen Whiteä, joka on tuttu muun muassa sarjoista Shameless ja The Bear, josta näyttelijä palkittiin viime vuonna Emmyllä. Ohjaaja Cooper käsikirjoittaa elokuvan Zanen kirjan pohjalta.

Nebraska on Springsteenin kuudes pitkäsoitto. Levy koostuu Springsteenin yksin soittamista akustisista kappaleista, jotka tämä oli äänittänyt demomielessä E Street Band -yhtyeensä kanssa tehtäviä varsinaisia studioäänityksiä varten, mutta lopulta Springsteen ja tuottaja Jon Landau päättivät julkaista raa’at, tunnelmalliset demot sellaisenaan. Levyä pidetään yhtenä Springsteenin parhaimpana ja Rolling Stone -lehti muun muassa rankkasi sen 500 kaikkien aikojen parasta levyä -listalleen sijalle 150.

Lisää luettavaa