Huolestuttavia uutisia Englannista: laulaja-kitaristi Chris Rea tuupertui lavalle kesken keikan

10.12.2017 13:57

Englantilainen blues rock -kitaristi-laulaja Chris Rea tuupertui lavalle Oxfordin New Theaterissa eilen illalla esiintyessään. Independent raportoi hänen tilansa olevan vakaa, mutta sen tarkempia tietoja miehen terveydentilasta ei tällä haavaa ole kuitenkaan saatavilla.

Paikalla ollut katsoja kertoi Independentille 66-vuotiaan Rean esiintyneen noin kolme varttia, kun hän täysin yllättäen rojahti lavalle. ”Hän seisoi mikrofonin vieressä kitara kädessään ja ravisteli vasenta kättään aivan kuin siinä ei olisi kaikki kunnossa”, Darren Fewins -niminen silminnäkijä kommentoi. ”Hän käveli mikille ja yritti tarttua siihen vasemmalla kädellään, mutta se heilui hervottomana puolelta toiselle.”

”Luulin siinä ensin olevan jotakin vialla ja hänen yrittävän vakauttaa sen. Sitten hän astui pari kolme askelta taakse ja kaatui taaksepäin. Kukaan ei ollut ottamassa häntä vastaan ja hän vain lyyhistyi kasaan. Hän ehti makaa selällään pari minuuttia, kunnes esirippu laskettiin ja konsertti päättyi siihen.”

Rea on juuri viimeistelemässä The Road Songs For Lovers -kiertuettaan, jolla on jäljellä enää kaksi konserttia, joista ensimmäinen olisi vuorossa tänään sunnuntaina Brightonissa ja viimeinen tiistaina Bournemouthissa. Rea on kärsinyt terveyshuolista aiemminkin, sillä mies sai aivoinfarktin viime vuonna ja vuonna 2001 häneltä poistettiin haima siitä löytyneen syövän vuoksi.

Lisää luettavaa